Scaramouche: Pròleg de Toni Soler. Llibret de Joan Lluís Bozzo. Lletres de les cançons de Joan Lluís Bozzo, David Pintó i Joan Vives. Música d’Albert Guinovart (Educació 62) por Dagoll Dagom  S. A.

Scaramouche: Pròleg de Toni Soler. Llibret de Joan Lluís Bozzo. Lletres de les cançons de Joan Lluís Bozzo, David Pintó i Joan Vives. Música d’Albert Guinovart (Educació 62) por Dagoll Dagom S. A.

Titulo del libro: Scaramouche: Pròleg de Toni Soler. Llibret de Joan Lluís Bozzo. Lletres de les cançons de Joan Lluís Bozzo, David Pintó i Joan Vives. Música d’Albert Guinovart (Educació 62)

Autor: Dagoll Dagom S. A.

Número de páginas: 272 páginas

Fecha de lanzamiento: October 19, 2016

ISBN: 8415954336

Editor: Educaula

Dagoll Dagom S. A. con Scaramouche: Pròleg de Toni Soler. Llibret de Joan Lluís Bozzo. Lletres de les cançons de Joan Lluís Bozzo, David Pintó i Joan Vives. Música d’Albert Guinovart (Educació 62)

Scaramouche: Pròleg de Toni Soler. Llibret de Joan Lluís Bozzo. Lletres de les cançons de Joan Lluís Bozzo, David Pintó i Joan Vives. Música d’Albert Guinovart (Educació 62) por Dagoll Dagom S. A. fue vendido por EUR 9,95 cada copia. El libro publicado por Educaula. Contiene 272 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

El musical Scaramouche és una comèdia com el moviment de les espases, àgil i ràpida. Aquest espectacle ha estat concebut com una obra que vol reivindicar la cultura i l?entreteniment. Ambientat dins el context de la Revolució Francesa